Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η "Χολέτρα" στις 13/09/10 στα δισκοπωλεία!


    Έφτασε η ώρα!! To δεύτερο cd των trendy hooliguns είναι γεγονός!! Κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου από την legend και πρόκειται να σας αφήσει άναυδους χωρίς φωνή, χωρίς μαλλί και ίσως χωρίς αυτιά. Γίνεται όλοι κοινωνοί του απόλυτα περίεργου μεταλλικού ήχου των trendy hooliguns, γίνεται όλοι κοινωνοί της Χολέτρας. Στο cd αυτό συμμετέχουν ο Δημήτρης Μεντζέλος από Ημισκούμπρια, οι Ανώριμοι και ο Γιάννης Γκαμίλλης από τους Funky Monkey.

    Η μίξη και το mastering έγιναν από το Διονύση Χριστοδουλάτο από τους Sorrowful Angels, η φωτογράφηση του εξώφυλλου από τον Δημήτρη Χατζημωυσή και το artwork από την 4bitestudioz. Στις 8 Οκτωβρίου στο Bat City στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς αυτής, η οποία θα συνοδεύεται από ζωντανή εμφάνιση των trendy hooliguns και καλεσμένους έκπληξη!! Επίσης στο άμεσο μέλλον αναμένεται το videoclip του τραγουδιού “κάνει καλό” του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στις 8 Σεπτέμβριου και πραγματοποιήθηκαν στο Tempo Bar στη Δροσιά και στο άντρο των trendy hooliguns στην Αγία Παρασκευή. Stay tuned!!

ΜΟΑΡ ΙΝΦΟΣ: www.trendyhooliguns.gr

Υ.Γ.: Εδώ http://www.youtube.com/watch?v=AZHCV6XrwW4 θα βρείτε το βίντεο του "Ουάλα-Ουάλα", που έχετε δει. Ξαναδείτε το και κάντε subscribe στο κανάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...